Rekisteriseloste

Laatimispäivä 14.6.2021, päivitetty 4.12.2020

Tätä Sivutaikurin Sivukaupan eli verkkokaupan asiakasrekisteriä pitää melko yllätyksettömästi

Sivutaikuri Oy, Y-tunnus 3174523-2, Korteharjuntie 17, 41330 Vihtavuori

Jos sinulla tulee asiaa rekisterinpitäjälle, voit ottaa yhteyttä Annikaan

Annika Pulkkinen, puh. 040 861 8864, [email protected]

Sivutaikurin Sivukaupan asiakasrekisteri on olemassa siksi, että Annika voi tarvittaessa olla yhteydessä asiakkaaseen päin. Yleensä asia liittyy verkkokaupasta tilattuun palveluun, jo olemassa olevaan asiakassuhteeseen tai yhteistyökuvioon tai tulevien yhteistyökuvioiden suunnitteluun eli henkilörekisteri perustuu sopimukseen tai suostumukseen. Satunnaisesti, mutta erittäin harvoin Annika saattaa lähettää yrityksellesi markkinointiviestintää, mutta sitä ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi.

Jos tilasit tilauksen yhteydessä Sivutaikurin uutiskirjeen, saat enintään kerran kuukaudessa Sivutaikurin vinkkejä WordPress-sivuston ja/tai WooCommerce-verkkokaupan käyttöön. Voit koska vain perua uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopusta löytyvän linkin kautta.

Rekisteristä

Rekisteristä löytyvät nämä henkilötiedot: etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, postiosoite, sähköpostiosoite. Tiedot on hankittu sivukauppa.fi verkkokaupan ja yhteydenottolomakkeen kautta. Lomakkeen yhteydessä on ilmoitettu tietojen joutumisesta (voi tieto-parkoja) Sivutaikurin asiakasrekisteriin. 

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Henkilötietoja voidaan lisätä MailPoet tai MailChimp uutiskirjeohjelmaan sekä Microsoftin hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Ko. palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen.

Asiakasrekisteriä Annika säilyttää tietokoneellaan sekä matkapuhelimessaan, jotka molemmat on suojattu salasanalla ja/tai sormenjälkitunnistimella.  Nettisivut taasen sijaitsevat kotimaisen Zonerin palvelimella ja Zoner ottaa tietoturvan vakavasti.

Rekisteröidyn oikeudet

Asiakasrekisteriin lisätyllä henkilöllä on tietenkin oikeus saada nähtäväksi rekisteriin merkityt henkilötiedot, jos hän haluaa ne nähdä. Tietoja voi myös muuttaa ja poiskin ne saa niiltä osin kuin niitä ei tarvitse säilyttää esim. kirjanpidollisista syistä. Nämä(kin) pyynnöt voi ilmoittaa Annikalle sähköpostitse.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Annikaan ja pyytää häneltä tarkempaa selostetta tämän, ja yrityksen muiden henkilörekistereiden käsittelytoimista.