Tee tyylikkäät nettisivut -verkkokurssi

78,23  alv 0%

Ajattelin tehdä verkkokurssin nettisivujen rakentamiseen liittyen, mutta yhteistyökumppanini Hannu Jaatinen on rakentanut niin kattavan verkkokurssin WordPress-sivustojen tekemisestä, että käytän mieluummin oman energiani toisiin hommiin!

Klikkaa siis ostoksille Hannun omaan kauppaan Osta kurssi -painikkeen kautta.

TILAA TURVALLISESTI!

  • Check merkki Myynnissä ainoastaan tuotteita, joita voin suositella lämpimästi
  • Check merkki Henkilökohtainen tuki tarvittaessa
  • Check merkki Turvalliset maksutapahtumat
  • Check merkki Luotetut kumppanit

Tällä kurssilla etenet kohti valmista nettisivustoa selkeiden video-ohjeiden avulla. Asiat käydään läpi selkokielellä ja kaikki ohjevideot ovat käytettävissäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Liikkeelle lähdetään webhotellin hankinnasta ja kurssi etenee tarvittavien lisäosien valinnan kautta sisältöjen suunnitteluun, muokkaukseen ja lopulta sivuston julkaisemiseen.

Kurssilla on TÄYSI 60 päivän Rahat takaisin -takuu eli jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, kerrot vain siitä Hannulle niin hän palauttaa rahasi ilman turhia jatkokysymyksiä!

Ostopainike vie sinut suoraan kumppanini verkkokauppaan, josta löydät lisätietoa tuotteesta ja voit tehdä ostoksen. Kun siirryt kauppaan minun verkkokauppani kautta, saan minä myyjältä pienen myyntiprovision ostoksestasi. Sinun maksamaasi hintaan tuo provisio ei vaikuta eli saat tuotteen juuri niin edullisesti kuin jos menisit ostoksille suoralla linkillä.

Mikäli ostamasi tuotteen kanssa tulee ongelmia, suosittelen olemaan ensisijaisesti yhteydessä tuotteen myyjään. Minultakin saa toki kysyä apuja ja vinkkejä koska vain! Lähetä vaikka sähköpostia [email protected]