WordPressille optimoitu WP-Cloud Zonerilta

22,00  alv 0%

WP-Cloud on erityisesti WordPressille optimoitu palvelu. Webhotellipalvelut on hyvä hankkia paikasta, josta saat tarvittaessa asiakaspalvelua suomeksi ja vieläpä ripeästi. Oman kokemukseni perusteella voin suositella lämpimästi Zonerin palveluita.

Hinta alkaen 22 €/kk.

TILAA TURVALLISESTI!

  • Check merkki Myynnissä ainoastaan tuotteita, joita voin suositella lämpimästi
  • Check merkki Henkilökohtainen tuki tarvittaessa
  • Check merkki Turvalliset maksutapahtumat
  • Check merkki Luotetut kumppanit

Zonerin kaikki WP-Cloud-paketit sisältävät mm. domainin hallinnan ja automaattisen uusimisen, SSL-sertifikaatin, nopeat palvelimet, automaattiset WordPress-päivitykset ja vahvistetun tietoturvan. WP-Cloud ei sisällä sähköpostilaatikoita, mutta nekin saa tilattua Zonerin kautta.

Vinkkejä paketin valintaan:

Pienin (Starter) paketti on hyvä valinta perussivustolle ja pienelle verkkokaupalle. Jos tavoittelet suurempia asiakasmääriä ja kaupassasi on paljon tuotteita, suosittelen siirtämään katseen paketteihin Premium ja Business. Verkkokauppa tarvitsee aina toimiakseen enemmän tilaa ja tehoja kuin pelkkä verkkosivusto.

Ostopainike vie sinut suoraan kumppanini verkkokauppaan, josta löydät lisätietoa tuotteesta ja voit tehdä ostoksen. Kun siirryt kauppaan minun verkkokauppani kautta, saan minä myyjältä pienen myyntiprovision ostoksestasi. Sinun maksamaasi hintaan tuo provisio ei vaikuta eli saat tuotteen juuri niin edullisesti kuin jos menisit ostoksille suoralla linkillä.

Mikäli ostamasi tuotteen kanssa tulee ongelmia, suosittelen olemaan ensisijaisesti yhteydessä tuotteen myyjään. Minultakin saa toki kysyä apuja ja vinkkejä koska vain! Lähetä vaikka sähköpostia [email protected]