Voit kysyä neuvoja ja mielipidettäni kaikissa nettisivuja koskevissa asioissa, oli kyseessä sitten oma projektisi, vanhojen sivujen päivitys tai kokonaan uuden sivuston rakentaminen!

Sivu tai kuri? Sivuta ikuri? Sivut, ai, kuri? Ei, vaan Sivutaikuri

Sivutaikurina häärään minä, Annika.

Sivustojen valmistamisen aloitin vuonna 2014 ja kehitän osaamistani aktiivisesti. Sivutaikuri oli aluksi yritykseni Argilla Consulting aputoiminimi, joka oli perustettu keskittymään ainoastaan nettisivujen valmistamiseen ja hallintaan. Vuoden 2020 lopussa nettisivujen osuus toiminnastani kasvoi reilusti ja päätin erottaa toimialan omaksi yrityksekseen. Syntyi Sivutaikuri Oy. 

Enimmäkseen hoidan nettisivustojen teon itsekseni perustuksista harjaan asti, mutta silloin tällöin kutsun mukaan apusivutaikureita, kuten Eeron ja Katin, joiden kanssa luomme yhdessä asiakkaille heidän toiveidensa mukaisia nettisivuja.

Minulla on taianomainen kyky ymmärtää asiakkaiden toiveita, vaikka heillä eivät kaikki tekniset hienoudet ja sanastot olisikaan täysin hallussa ja lupaan, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Sivutaikuri tekee nettisivujen hankinnasta helppoa ja vaivatonta. Sinun ei tarvitse olla ekspertti tällä alalla, minä hoidan sen puolestasi!