Elementor PRO rakentaja

49,00  alv 0%

Kun etsit tapaa rakentaa näyttävät WordPress-nettisivut helposti ja ilman koodaamista, valitse Elementor! Kun haluat käytännössä rajattomat muokkausmahdollisuudet, valitse Elementor Pro.

Lisenssin hinta on alkaen $49/vuosi.

TILAA TURVALLISESTI!

 • Check merkki Myynnissä ainoastaan tuotteita, joita voin suositella lämpimästi
 • Check merkki Henkilökohtainen tuki tarvittaessa
 • Check merkki Turvalliset maksutapahtumat
 • Check merkki Luotetut kumppanit

Elementor on helppokäyttöinen visuaalinen sivurakentaja-lisäosa. Elementorin avulla luot näyttävät nettisivut helposti ja näet koko ajan kaikki tekemäsi muutokset kuten ne tulevat näkymään sivustollasi. Elementor Pro sisältää laajan mallikirjaston ja voit muokata kaikkia sivustollasi näkyviä kohtia joustavasti teemanrakentajan avulla.

Elementeistä löytyy runsaasti valinnanvaraa ja säästyt useiden lisäosien lataamiselta, kun jokaiseen pieneen juttuun ei tarvitse etsiä taas uutta ”kilkettä”. Elementor Pro sisältää ilmaisversion elementtien lisäksi mm. nämä helposti muokattavat elementit:

 • Kuvagalleria
 • Gridit ja portfoliot artikkeleiden esittämistä varten
 • Yhteydenottolomake
 • Animoitu otsake
 • Hintataulukot
 • Jakamisen painikkeet
 • Arvostelut

Elementorin omat nettisivut ja ostoprosessi ovat englanniksi, mutta Elementor on suomennettu hyvin, joten käyttö onnistuu vaikka englannin kieli ei olisi perusteellisesti hallussa. Ota yhteyttä, jos kaipaat apua lisenssin ostamisen kanssa! [email protected] 

 1. Klikkaa Siirry tilaamaan -painiketta tai tätä linkkiä >>
 2. Klikkaa Pricing sivun yläreunan valikosta
 3. Valitse sopiva paketti. Jos tarvitset lisenssin vain yhdelle sivustolle, valitse vasemmanpuoleisin Essential ja klikkaa Buy now.
 4. Anna yhteystietosi. Lisää myös VAT-tunnus, joka muodostuu y-tunnuksesta lisäämällä numeron eteen FI ja poistamalla väliviivan eli esim. y-tunnuksesta 3174523-2 tulee VAT-tunnus FI31745232.
 5. Valitse maksutapa. Suosittelen PayPalia, mutta myös maksukortti on turvallinen vaihtoehto. Jatkossa lisenssin vuosimaksu veloitetaan automaattisesti tältä kortilta ellet erikseen lopeta tilausta.
 6. Klikkaa Checkout
 7. Lataa Elementor Pro -lisäosan zip-tiedosto tilausvahvistuksesta tai kirjautumalla sisään elementor.com omalle tilillesi.
 8. Lataa lisäosa sivustollesi ja aktivoi lisenssi seuraamalla ohjeita kohdasta Elementor -> Lisence.

Ota yhteyttä, jos kaipaat apua lisenssin ostamisen kanssa! [email protected] 

Ostopainike vie sinut suoraan kumppanini verkkokauppaan, josta löydät lisätietoa tuotteesta ja voit tehdä ostoksen. Kun siirryt kauppaan minun verkkokauppani kautta, saan minä myyjältä pienen myyntiprovision ostoksestasi. Sinun maksamaasi hintaan tuo provisio ei vaikuta eli saat tuotteen juuri niin edullisesti kuin jos menisit ostoksille suoralla linkillä.

Mikäli ostamasi tuotteen kanssa tulee ongelmia, suosittelen olemaan ensisijaisesti yhteydessä tuotteen myyjään. Minultakin saa toki kysyä apuja ja vinkkejä koska vain! Lähetä vaikka sähköpostia [email protected]