Webhotellipaketti Zoner

4,45  alv 0%

Verkkosivusto tarvitsee paikan, jonne tiedostot ja tietokanta säilötään. Webhotellipaketti on hyvä hankkia paikasta, josta saat tarvittaessa asiakaspalvelua suomeksi ja vieläpä ripeästi. Oman kokemukseni perusteella voin suositella lämpimästi Zonerin palveluita.

Hinta alkaen 3,90 €/kk.

TILAA TURVALLISESTI!

  • Check merkki Myynnissä ainoastaan tuotteita, joita voin suositella lämpimästi
  • Check merkki Henkilökohtainen tuki tarvittaessa
  • Check merkki Turvalliset maksutapahtumat
  • Check merkki Luotetut kumppanit

Zonerin kaikki webhotellipaketit sisältävät mm. domainin hallinnan ja automaattisen uusimisen, SSL-sertifikaatin ja laajan valikoiman erilaisia sivuston rakentamiseen tarkoitettuja ohjelmia, kuten WordPress ja Kotisivukone.

Vinkkejä paketin valintaan:

En suosittele kahden pienimmän (Mini ja Startti) paketin valitsemista ellei kyseessä ole esim. pienen yhdistyksen sisäiseen tiedottamiseen tarkoitetut sivut, joilla ei ole odotettavissa juurikaan kävijöitä. Jos perustat sivuston yritykselle, on ehkä jopa toivottavaa, että sivustolla on myös kävijöitä ja silloin suosittelen siirtämään katseen paketteihin Sopiva ja Yritys. Verkkokauppa tarvitsee toimiakseen enemmän tilaa ja tehoja kuin pelkkä verkkosivusto. Kannattaa myös huomioida, montako sähköpostilaatikkoa mahdollisesti tarvitset.

Ostopainike vie sinut suoraan kumppanini verkkokauppaan, josta löydät lisätietoa tuotteesta ja voit tehdä ostoksen. Kun siirryt kauppaan minun verkkokauppani kautta, saan minä myyjältä pienen myyntiprovision ostoksestasi. Sinun maksamaasi hintaan tuo provisio ei vaikuta eli saat tuotteen juuri niin edullisesti kuin jos menisit ostoksille suoralla linkillä.

Mikäli ostamasi tuotteen kanssa tulee ongelmia, suosittelen olemaan ensisijaisesti yhteydessä tuotteen myyjään. Minultakin saa toki kysyä apuja ja vinkkejä koska vain! Lähetä vaikka sähköpostia [email protected]